Sista Inlägget :(

 
 
 
 
 
                                                  Ses Snart! Puss och kram♥

God middag!!

Idag åt jag en tidig och väldigt god middag med mina föräldrar innan vi åkte från landet:) Kräftor med baguette och vitlökssmör! Jag älskar kräftor och nästan allt som har med vitlök att göra och vem älskar loksom inte baguette?! Mycket gott.
Min pappa tog bilderna för jag var för blöt om fingrarna för att hålla kameran:P
Dålig uppdatering från min sida idag ber jag om ursäkt för. Nu Ska jag ta en dusch och sen titta på solsidan. Sedan blir det ett till inlägg:)

Maroon 5 - One more night

 
 
 
Har inget att säga, så en random låt får stå för inlägget...

Godmorgon

Uppe med tuppen?! Knappast...
Nu har jag precis ätit och sitter nu och glor i datan, snacka om skitväder. Helt grått och så regnar det lite hela tiden och ibland börjar det ösregna..och så är det ju kallt oxå, 16 grader.... 
 
 
 
Mer uppdatering snart!
 
 
 

Godnatt:)

Tänkte bara säga godnatt och hoppas att ni har haft en bra dag! Blir ingen bild för jag vet inte vart sladden är:( Godnatt i alla fall!!

The great Bieber!

Haha..jag såg Justin Bieber på tv nyss.. Det var ett program på 1:an. Asså skiiiit va snygg han e ♥
Ses senare. ♥love♥
 
 
 
 
 
 
 
 
Ha en bra kväll!

Uteritt

Hej! Sorry för att inte ha bloggat nånting idag. men det ända jag gjorde idag var vakna, åt frukost, städa, åt lunch, och sen kl. 12.30 åkte jag till stallet och red i den nya gruppen på lördagar kl.14:00.. Vi red ut, och jag red Elan♥  och som sagt red vi ut, och det va skiit mysigt. Vi bara prata på och prata på, på uteritten..
Det gick iallafall bra och så.
Nu har jag precis dushat och städat lite.., inte för att JAG tyckte det behövdes utan för att mamma tyckte det :)
 
 
 
 
 
Vad vill ni ha för inlägg imorgon?, KOMMENTERA♥
 
 

Inte bättre förr

Jag mår som tur är mycket bättre nu än förut:) Har fått tillbaka aptiten och har ätit middag med mina föräldrar. Nu tittar jag på en tecknad film (en av mina favorittecknade filmer faktiskt) hehe. Tror den heter Metalljätten eller Järnjätten eller liknande. Tycker den är så fin:)
Inte så bra bild men jag tog på tvn:P Nu ska jag fortsätta titta på filmen, äsch nu slutade den men nu ska jag i så fall göra läxa och sen ska jag bara chilla. Ha det bra så gör jag nog ett inlägg ikväll också!:)
 

Tråkigt

Sitter och har tråkigt på landet. Tittar bara på tv och bloggar:P
Nu har jag inte så mycket mer att säga men jag gör nog snart ett till inlägg:)

Förlåt...

Igår var jag förkyld men gick till skolan ändå. När jag kom hem mådde jag sämre och efter ca en halv timme tog jag tempen på mig. Då hade jag feber:( Jag åkte till landet med mina föräldrar ändå men jag orkade verkligen inte sitta och blogga på kvällen. Men det betyder att jag bloggar mer idag!:) Jag är fortfarande dålig men jag mår bättre och har inte feber längre. Tog riktig sovmorgon idag och jag vill bara ha tillbaka mitt lov! Haha gör nog snart ett blogginlägg till:) Hörs då!!

Fredag!

Idag är det fredag!!! (som om ni inte visste det;P) och jag har varit i skolan som vanligt...
Nu sitter jag och har en "super-fredag" framför datorn med mig, jag och migsjälv...FESTAR, så att taket höjs. woopwoop. Haha, nejdå. Men här sitter man helt själv...
 
'
(Haha, hitta en JÄTTEgammal bild på en av mina gamla kattungar, och jag vet inte heller varför jag la upp den???)
 
 
 
Älska minnen

Godnatt!

Haha, jag får väl stå för Godnatt-inlägget idag oxå...så: GODNATT!!!
 
 
 
 
 
 
 

Natti natti!

Ska nu gå och lägga mig och hoppas verkligen att jag somnar i tid och inte ligger sömnlös till 12 inatt igen. Hoppas också att förkylningen inte bryter ut under natten och att jag blir febrig och allt. Vill inte det och ska gå till skolan till (nästan) varje pris. Enda anledningen till om jag inte skulle gå till skolan är om jag har hög feber och är helt knäckt. Haha ni tänker säkert att jag är helt dum i huvudet som absolut tänker ta mig till skolan även om den dagen inte är så viktig men jag har mina skäl;) Så god natt och gör som jag sa tidigare: BLI INTE SJUKA x)
Vill ha sommar nu!! Längtar till nästa lov...
P.S. Fick sommarvibb idag på Weekdays när jag träffade Jeanna, en tjej från Sindarvelägret jag var på:)

Sommar

Några sommarminnen på bild!
Hade bara lust att lägga upp nåra bilder och inte göra något långt inlägg om blablablabla..
 
 
 
  
 
 
 
 
 
Bye;P
 
 
 
 
 
 
 

Förkyld:(

Tyvärr har jag dragit på min en förkylning. Jag är täppt i näsan och hostar och nyser väldigt mycket. Har också lite ont i halsen. Låter kanske som att jag är jättesjuk men jag mår inte dåligt i kroppen och har inte ont i huvudet eller så. Dessutom är jag lika pigg som vanligt:) Jag lever livet ändå i alla fall haha! Hoppas det går över snart och hoppas VERKLIGEN att det inte bryter ut så att jag blir sjuk på riktigt.
Bli inte sjuka!! Hörs snart:)

Lite mer shopping♥

Som rubriken säger så har jag shoppat lite mer med min mamma:) Om ni undrar varför jag går med mamma så är det bara mysigt. Köpte ett par mörka slimmade jättesköna jeans från Cheap Monday (modellen heter Second skin). Köpte också ett par najsiga vit och blå mönstrade (glömt bort var mönstret heter) jeans på Bik Bok. Bild↓
Och ett linne med en fågel av nitar på:)↓
De mörka jeansen var lite långa så jag ska hämta de imorrn efter skolan när de är upplagda. Tro inte att jag är en som går och shoppar hela tiden för det är jag inte. Mamma och jag bestämde bara att vi skulle ta jeansen en annan dag och det fick bli idag. Nu har jag inte så mycket mer att blogga om så nu ska jag ta en dusch och blogga mer lite senare när jag kommer på nånting;)

Stallet+Skola

Hej! Nu har jag kommit hem från stallet och ätit middag...
 
Jag var i skolan(självklart) och sen åkte jag och Therese till stallet, och jag skötte och tricktränade Hippon.
 
 
 
 
Jag åkte sen hem och efter ett tag började det ÖSregna, men som tur satt jag på bussen...
 
 
Har inget mer att skriva just nu, så det kommer mer inlägg ikväll, när jag kommer på nåt..
 
Ursäkta dååliga mobilbilder ↑ 

Kommer snart!

Har precis kommit hem från att ha köpt två par till jeans med mamma. Nu ska jag äta middag men jag LOVAR att komma och göra inlägg och sätta in bilder DIREKT efter maten!!;)

Slump

Haha märkte precis att Emmy lade upp en bild på Amy och jag en på Gasha av en slump:P Kuul men som sagt gonatt x)

What to do?

Har ingenting att göra och det känns som att jag slösar på mitt liv. Jag gör bara samma saker, dag efter dag. Nu under sommaren har det ju såklart varit lite omväxlande men nu när skolan har börjat kommer jag bara tillbaka till den gammla trista vardagen. Nu har jag verkligen ingenting att skriva._. Tyvärr men jag vet inte ens vad jag kan lägga in för bild. Ni får lite bilder som jag har tagit under sommarn som jag längtar tillbaka till oändligt mycket<3
Men nu dampar jag på blogg.se!! Har provat 2 gånger och det går bara att ladda upp 1 bild!!!>:( Jaja ni får väl sommar minnesbilder en annan gång:( Nu ska jag borsta tänderna och sova så god natt!!
 
 

Hörs imorgon?!

Ska fixa i ordning mig nu och sen lägga mig. Så vi ses väl imorgon!? Jag ska gå upp kl:6:30 så det blir inget inlägg då, men uppdatering senare på dagen..
 
GODNATT sålänge.
 
 

Musik ♥

Vet inte vad jag ska skriva..
Har verkligen lyssnat slut på radion+ andra låtar. Hela dan idag har det bara varit musik,musik,musik,musik,musik...
Det hjälper än att tänka igenom livet..
 
 
 
 
 
 
Vet inte vrf Therese inte uppdaterar. Men men, det kmr väll ikväll!

Mission complete

Första skoldagen är avklarad och som Emmy redan har skvallrat om så hade vi bara en liten lagtävling med parallellklassen. Vi skulle typ ta bilder och göra saker på en lista så det var ingenting man behövde anstränga sig för att vinna eller så. Efter det var det brännbollsmatch mellan vår klass och parallell. Vår klass vann:) Sen åkte jag hem och fick en jättefin middag av pappsen! Han lagar alltid världens godaste;)
Gott!! I alla fall så hade jag typ nått litet skrubbsår på ögat sist jag var hon optikern (jag har linser för alla som inte visste) Så därför gick jag dit idag igen. Det hade läkt den här gången som tur var:) Nu ska jag njuta av att inte ha fått några läxor än så ni får ett inlägg senare:3

Hemma!

Hej allisammans!
Nú är jag hemma, efter den"hårda" skoldagen idag, som vi slutade kl.13:00..Idag, i skolan var vi mest ute och gjorde en grupparbetes"tävling" med paralell. Det var chill och så, bra att det inte blev så hårt i början.
Jag åkte inte till stallet idag.. Förlåt Hippon. Men jag var rätt utmattad efter dagen. inte för att vi gjorde svåra och ansträngande saker, men för att jag behövde gå upp kl. 6:30....
 
 
 
 
 
 
 
 
Ha det bra, alla pluggälskare!;)
 

Skoldag...

Ni som fortfarande har lov fattar inte hur lyckliga ni är! Skulle seriöst göra vad som helst för en sovmorgon och slippa gå upp 6:30!! Man tänker inte så mycket på det eller så tänker man att det inte är så farligt när man har lov och KAN gå upp när man vill. "Men det är ju inte så farligt" tänker ni säkert då. Det är bara första dagarna det inte är så jobbigt, sen blir det tuffare...
Nu fick jag ut mitt lilla utbrott för att jag inte kunde sova för än typ tjugo över tolv igår:P Haha vet inte vad jag ska lägga upp för bild till er för någon/några måste ni ju få...
Får bli en fin bild på min älskling som jag hoppas få rida nästa vecka:)

Natti Natti

Godnatt!
Det är skoldag imorgon, måste sova tidigt...
 
 
(bilden är inte tagen idag)
 
 
 
 
 
 
 
 

Fina färger

Även om hösten inte är så kul så är det i alla fall kul att fota på hösten! Det finns så fina färger och jag tycker liksom solen ser lite speciell ut vissa höstdagar. Hur som helst så är det kul att fota fina höstbilder och på stallet finns det rönnbärsbuskar vid parkeringen och de är ganska coola för de är både röda och orangea. Jag fick i alla fall några skarpa bilder med min mobilkamera som idag tyckte att jag skakade för mycket med handen:P
Jag tyckte att de var så coola att de var värda att fota;)
Man kan helt enkelt trösta sig med en fotodag för att sommaren är slut:) Men det vill säga när den är slut, för det är den ju inte än.
 

Mobildamp!

Haha...Hände en Jättekonstig sak för typ 2 timmar sen. Min mobil började dampa.. Den ändrade tid helt, jag såg inte vad jag smsade och ingen av mina kontakter hade några profilbilder..
Jag stängde av och på mobilen flera ggr, men det hjälpte inte. Till slut ändrade jag bara tiden och då började allt annat att funka!
 
 
 
Snacka om att allt i mitt liv idag, blir lite galna och konstiga, bara för vi började skolan.....
 
Jävla otursdag!;(

Blir lite trött på mig själv...

Tog med systemkameran till stallet idag så jag skulle kunna ta lite najsiga bilder på hästen jag red. Men när jag ska ta bilden så tar den ingen bild när jag trycker ner knappen. Jag har glömt minneskortet i datorn hemma... Men jag tog lite halvbra bilder med min mobilkamera istället. Jag red Joker som jag egentligen är för lång för. Men jag kommer ju inte rida honom så ofta så att rida på en för liten häst nån gång gör ju inget. Det var första gången jag red honom (han har stått på grannstallet ÖR tidigare men när de la ner köpte SR honom). Det gick ganska bra och jag är nöjd eftersom jag inte räknade med att hitta knapparna riktigt första gången jag red honom. Här är bilderna↓
Det är så dåligt ljus i boxarna som det inte finns en lampa över så det är därför det nästan alltid blir dåliga bilder i boxarna:( Men men... Nu ska jag kolla på film så ett till inlägg efter det:)

Förlåt, Dålig uppdatering:(

Hann inte göra ett inlägg imorrse för att jag kom på att jag behövde duscha:P Efter uppropet var jag med Emmy tills min mamma ringde och påminde om ridningen. Då var det att snabbt åka hem och göra mig i ordning. Tänkte göra ett inlägg då och var nästan klar när hela rutan där man skriver inlägget bara försvann!! Blogg.se var inte sammarbetsvilligt och jag hann inte göra om inlägget. Men nu ska ni få lite inlägg:) När börjar er skola? Vissa verkar som att de inte ska börja förrän nästa vecka men vissa säger att de började igår... Blir lite förvirrad;P
Ni får ursäkta den lite failade bilden men folk stod och knuffades runtomkring. Bilden är från skolstarten idag.

Otursdagen...

Idag var det "upprop" i kyrkan, vilket betyder att man hör rektorn prata lite i kyrkan och sen går man ut till sin klass, och lärarna kollar så att alla är där och ger ut ett papper om de närmaste dagarna...
Efter det så kallade "uppropet" så gick jag och Therese in i två affärer: Åhlens och Lindex, vi kika in bara. Sen gick vi omkring och väntade på att vi skulle bli hungriga...Haha, låter konstigt men vi gick omkring och sen skulle vi äta på McDonalds... När vi väl var hungriga, så gick vi mot McDonalds, på vägen dit hann jag tappa mitt paraply på nån buss...och när vi väl var på McDonalds så var det fullt, så vi bestämde att vi skulle vänta ett tag och sedan komma tbx när några förhoppningsvis hade gått. Eftersom vi var hungriga, så gick vi till Pressbyrån och köpte 2 kexchoklader... Vi satte oss i en park och åt. På nåt sätt tappade jag min hundralapp någonstans, så jag hade inga pengar... Vi gick in på ICA för att köpa något där istället, eftersom McDonalds fortfarande var fullt... När vi kom in där, ändrade vi oss och bestämde att vi istället skulle åka hem till mig, hämta pengar och gå till McDonalds vid mig istället...
 
Så det slutade med att vi gjorde just det, efter att jag nästan låste ut oss med nycklarna kvar där inne...
 
 
 
 
Kul dag va?!
 

SNYFT!!!

För att skolan börjar imorrn!!! Även om det bara är "upprop" i kyrkan så känner man ändå att skolan verkligen börjar snart. Men man får trösta sig med att man får träffa lite kompisar som man har saknat:) Som en sista sommarhälsning ger jag er denna bild som jag ägnade lite knappt 2 timmar åt för några dagar sen:)
(Ignorera att jag behöver en lektion i att göra man...↑)
Hoppas att ni hade ett ASNAJS sommarlov!!

Shopping med mamma

Kom hem från shoppingen med mamma för några timmar sen. Gick runt i Gallerian lite men hittade bara kläder på Monki. Brukar inte shoppa så mycket där men idag var det bara där jag hittade någonting. Här är lite bilder på vad jag köpte för er som är intresserade:)
Nytt och fint;)
Tycker det ska bli dötrist att skolan börjar imorrn:( Då blir det bara jobba jobba jobba igen;( Men men... Den måste ju börja nån gång. Njuuuut av den sista tiden på kvällen!!

Kameror ♦

Hej! Det här inlägget kommer bli ännu ett försök till att visa mina kameror jag andvänder när jag fotar. Förut har det inte gått att få in bilder, men nu till ett försök till...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Första kameran jag använder är systemkameran Canon EOS 550D, som ser ut såhär:

 

 

Min andra kamera är en SONY Cyber-shot DSC-W85, och ser ut såhär:

 

 

Min tredje, och sista "kamera" är helt enkelt min mobilkamera. Min mobil är en HTC Wildfire S, och ser ut såhär:

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 Imorgon är det skola... 


Jogga

Hej, ville bara säga att jag sticker ut och joggar nu. Är tillbaka om ca 1 timme eller så... Har inget att säga nu, så mer uppdatering då..

Vart tar tiden vägen?

Skulle ha gjort ett inlägg imorse men kom på sidospår. Tänkte göra det "senare" och hux flux så har man städat rummet lite och lyssnat på lite musik så är klockan lunch!! Jaja hittade en kul liten sak från när jag var typ 5 (skojar inte har kvar sånt på rummet...) och tänkte visa vad det var:)
Ni vet en sånhär som man ritar på och sen drar en liten grej över så att allt försvinner. Hehe är inte så bra på att förklara men ni fattar säkert;3 Jag gör som Emmy idag och stannar hemma och fixar och chillar sista dagen. Ska kanske ut och fota lite sen men vi får se. Nu ska jag äta lunch och städa rum men jag gör nog snart ett inlägg till!
 

Ny-målade Naglar

Hej!!
Idag är det för mig i alla fall, den sista dagen på sommarlovet. Jag ska själv inte ut och "ta vara på dagen" utan stannar hemma och fixar istället. Målade precis naglarna, ingen speciell design utan bara "simple pink".:
 
 
 
 
 
 
 
 
Kram, Emmy
 

Och nu till morgondagen

Tänkte bara göra ett kort inlägg om vad jag ska göra imorrn. Nummer 1 är att städa och rensa klart rummet. Haha jag kommer typ att riva ut hela garderoben och alla hyllor och dammsuga och dammtorka en miljon gånger;) Sen ska jag väl ut och shoppa med mamma lite. Nu när min garderob är rensad upptäckte jag att jag typ inte har några kortärmade tröjor kvar!! Så ni kaaanske (lovar inget) får en haul-video från mig på tisdag...:D Har inga särskilda foton att lägga upp så det får bli på lite solnedgång-bilder som jag tog efter regnet nu på kvällen:)
Sov gott!!
 

Hejdå Roo Gård!

Här kommer de sista bilderna från Roo Gård. Och det blev en riktigt lyckad ridlektion med våra älskade hästar...
 
 
 
 
  
 
 
 
                                                 Kram, Emmy

Roo Gård: del III

Nu till sista delen: RIDNINGEN!!!
Ja, vi red i stora paddocken och det var väldigt tur att vi som sagt hade tur med vädret, annars skulle vi blivit BLÖTA...
I början gick det bara inte att få Amy böjd, men efter ett tag, med mjuka händer, blev hon lite mer följsam, och till slut gick hon bra böjd i alla gångarter. Jag kommer nu, efter att ha ridit henne igen, ihåg varför jag blev kär i henne.. Hon är alltid framåt och så är det ju galoppen... Det är inte så att galoppen är helt otroligt mjuk men det är något med den som jag Ä.L.S.K.A.R. Therese mamma följde med och fotade lite, så här kommer några bilder..
 
 
 
 
Amy är verkligen känslig i munnen, så hon vill inte ha en hård hand. Men hon är samtidigt riktigt stark med egen vilja...♥
 
 

Roo Gård: del II

Ja, det slutade i alla fall med att Amy drog iväg med hela flocken bakom sig rakt mot ingången... Pia kom och stängde in dem i delen av hagen längst mot ingången och BAM, alla var fångade. Haha, lite väl dramatiskt där men Amy blev i alla fall fångad och vi gick lungt mot stallet..
 
 
 
Del tre kommer om en timme
 

Hästen heter Gasha...

Hehe visste inte vad jag skulle skriva som rubrik. Skrev det jag skrev för att jag i förra inlägget glömde att skriva att min häst heter Gasha;) Nu har jag ätit middag och ni får några fler bilder från Roo Gård:)
Man ser vilken häst som är sötast va?! Nä men jag tycker i alla fall att Gasha är sötast<3 Det är vad ni får från Roo Gård av mig...

Roo Gård: del I

Hej!
Som jag vet, har Therese skrivit om Roo Gård och om hur det gick för henne där i förra inlägget. Nu tänkte va lite "copycat" och skriva om hur det gick för mig på Roo Gård...
 
Vi hade för det första väldigt tur med vädret. När vi kom dit såg det ut som om det skulle regna men det slapp vi :) Men i alla fall: Det första vi fick göra var att hämta hästarna i hagen. Gasha(Therese häst) var som vanligt lika lättfångad och kom snällt gående, medans Amy somvanligt inte riktigt hade lust att gå in.. Först gick hon bara åt andra hållet när man skullle fånga henne. Men sen tyckte hon att hon kunde ha lite kul, så hon började galoppera omkring, och tyckte det var jättekul och alla var nöjda och glada.......nja, kanske inte riktigt...
 
 
 
 
 
 
 
 
Del två kommer om en timme...
 
 
 
 
 

Roo Gård!

Kom precis hem från privatlektionen på Roo Gård och jag blev jättenöjd med min älskade lägerhäst!! När jag var på lägret och hade henne var hon stel när man skulle ställa henne, sprang iväg då och då och var nästan omöjlig att få i form! Men idag gick det jättebra!
I början av lektionen såg det ut mer såhär ↑ men på slutet gick det bättre. Hon ville bara inte i början... Men lite senare gick det bättre. Min mamma fotade och hon är inte direkt någon toppfotograf men ni får ta det ni får;)
Kunde inte hitta programet där man kan beskära bilderna men ändå få in de i bloggen men det syns väl ändå rätt bra...
Nu ska jag äta sushi så mer bilder kommer efter maten!!:)

Åker Nu


Nostalgi...

Nu har jag provkört min mammas gamla radiostyrda bil och jag fick värsta nostalgikicken när jag tänkte på när jag körde den för typ 5 år sedan! Haha det var så kul:D
 
Klarorange typ monstertruck stil.
Var lite pinsamt kul när två grannar kom förbi. De var ganska gamla och sa typ "håller du på att prova bilen? Ja sånt brukar väl vara kul..." Sen kollade de på mig som att de sa "är inte du lite för gammal för det där??". Haha jag bara log tillbax;3 Imorrn är det dax för privatlektionen med Emmy och jag ska få rida söötisen Gasha igen!! Så taggad men från mig får ni höra om det imorrn. Nu ska jag ha lördagsmys med mina föräldrar.
 
Ha de gött!

♥ Amy

Imorgon ska jag rida min älskling, Amy.. Jag kommer vara borta hela dagen, men jag kommer försöka uppdatera från mobilen, om det nu funkar...
Jag och Therese tar en privatlektion med Amy och Gasha imorgon då. Det blir väl dressyr i nån paddock eller i ridhuset♥
Vi får se om Amy kommer ihåg mig eller om hon blir lika het och sprallig som första gången jag red henne...Men jag hoppas i alla fall att det blir en lyckad lektion med min älskling...
 
 
 
 
 
 
♥Kärlek♥
 
lots of love, Emmy&Amy

Sandbanan

Hej, nu är jag hemma från stallet. Eftersom vi bara är tre personer i gruppen just nu, så bestämnde vi med Izza (min ridlärare) att vi skulle rida på sandbanan istället för att rida ut som de andra grupperna innan. Vi körde då dressyr och jag red på Elan. Det gick jätte bra hela tiden, fast han var galet stark, som vanligt. Jag har inga bilder, eftersom jag inte tog med kameran och jag hade ingen som kunde fota. Vi red mest på volten i trav och tog nåra serpentiner och galopp på volten. Mjukstarta efter betet.. Det gick i alla fall jättebra för att vara andra ridlektionen på terminen och jag är nöjd över både Elan och mig. Nu kan jag bara säga en sak: Elan och jag får träna dressyren ett tag, sen får vi se med tävling. Men det tar vi då, i sånna fall.
 
 
 
 
 
Imorgon blir det ridning på Amy. Ni får ett inlägg om morgondagen ikväll...

Bilder från sjön

Här kommer lite bilder från sjön:)
Det var mysigt att vara ute på sjön men jag är ändå glad att jag inte följde med mina föräldrar varje gång de seglade i sommar. För såå kul var det inte;)
Snart ska jag provköra en radiostyrd bil som min mamma vann på sitt jobb för länge sen. Ska bli kul och jag ska nog göra ett inlägg om det till er sen! Hörs då:D
 
 
 

Stallet

 
Just nu 
är jag i stallet och ska precis sitta upp på hästen...
 
(Detta ↑ är inte hästen jag rider, utan en liten ponny från min förra ridskola...)
 
 
 
 
 
Mer uppdaterning ikväll, för nu ska jag rida. Kramar ,Emmy 

Ute på sjön

Ute på sjön och seglar med mina föräldrar.
Gillar ni att vara ute på sjön? Vissa sägen att det har sin egen lilla rogivande effekt men andra säger att det bara är tråkigt. För min del är det ganska mysigt att vara ute och segla men om man är ute för länge kan det lätt bli tråkigt.
Kommentera mer än gärna och säg vad ni tycker!!:)
 

Vad ska man säga?

Idag blir det bara en "chill-dag", hemma och sen blir det stallet och rida. Jag vet inte om vi ska rida ut idag, eller om det bara blir dressyr i ridhuset. Men i vilket fall som helst vill jag rida antingen Fredrik eller Elan..
 
 
 
 Bara 3 dagar till skolan . DAMN. måste ta vara på helgen...

Sovit gott?

Jaha det blev en riktig sovmorgon till kl. 10:20 idag. Fast jag vaknade 9:45 och snoozade;) I alla fall så var planen för idag att åka ut och segla med föräldrarna. Vi tänkte inte vara ute mer än typ 4 timmar eftersom det ska bli lite molnigt och lite för blåsigt senare. Jag ska försöka ta lite fina sjöbilder som ni kanske får se ikväll. Ha en bra dag och njuuut av den sista tiden sommarlov!!
Ni får en bild på min frukost-choklad:D
 

Liten bildbomb från mitt vackra rum:)

Sa att jag skulle komma med bilder på mitt nystädade rum men det blev lite senare än tänkt... Men nu får ni lite bilder och jag är jätteledsen om de är suddiga, de kommer tyvärr från min smått opålitliga mobilkamera och jag hade bråttom för att mina föräldrar sa att vi måste åka till landet.
 
Var seriöst saker ÖVERALLT i mitt rum förut (Bara att fråga Emmy, hon vet...). Det finns såklart fortfarande saker att rensa men de flesta av sakerna är slängda eller uppe på vinden på landet.
 
Så resten av rummet är på min "to do list" till på måndag. Hoppas att ni blev nöjda av mitt inlägg även om vissa av bilderna blev smått suddiga...
Imorrn har jag satt en påminnelse på mobilen så att ni får ett inlägg från mig också direkt på morgonen!;)
 

Hemma

Hemma efter bio och kollat in väska på stan... Nu är det bara att tjata på mamma. Supersnygg, men kostar däremot 3000:-.. Orkar inte lägga upp nån speciel bild, så det får bli en random på mig från Venedig..
 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 
                                       Kramar, Emmy  
 
 

På väg till landet

Bloggar från mobilen nu för jag är på väg till landet och står i trååkig bilkö nu:( Kan tydligen inte ladda upp bilder från mobilen så när jag kommer fram får ni bilder på mitt nästan färdigstädade rum och på mitt härliga landställe:) Det här inlägget får bli lika tråkigt som jag har det nu sorry för det;) Nu kan jag ju inte lägga in min bild så jag får säga att det är Therese som skriver:)

Det tar tid att åka till stallet...

Gud vad irreterad man blir: När jag gick till busshållplatsen när jag skulle till stallet, så fick jag först sitta där i 10 min, sen kom bussen och körde förbi, för jag satt tydligen på fel busshållplats.. Så jag gick till en annan busshållplats rätt långt bort. När jag var framme där, stog det att bussen skulle komma om en halvtimme...och jag hade inte så mycket val, så jag satte mig på en sten och vänta...........efter en halvtimme då, kom bussen ÄNTLIGEN. När jag hade satt mig på bussen, så stängde chauffören av motorn och satte sig och läste..asso ÄRLIGT ja, han satte sig och läste tidning. Efter ännu 5-10 min, startade han och körde iväg.  Mot stallet.
Så, det tog j*vligt lång tid att komma till stallet idag...
 
 
 
och Hej förresten...Nu är jag hemma från stallet, jag var bara där en kort stund idag. Jag fotade lite och gick runt och pussa på hästisarna.. Nu har jag som sagt kommit hem, och ätit lite och så. Här är bara lite bilder på 2 av dem nya hästarna och lite andra sötnosar↓
 
      
Elan
 
 

Araminta
 
 
 
Ny-hästis
 
 
Ny-hästen Donaldo

 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
                                                                         Kramar, Emmy

Lite allmänt

Kom precis hem efter att ha handlat på PrisXtra med pappa. Vi handlade lite matvaror till landet och jag köpte "tidsskriftsamlare" (stavning??) ni vet sånadär man har tidningar i.
 
 
 
Nu ska jag fortsätta att städa mitt rum och efter lunch får ni en bild på hur fint det blev!! Förlåt för suddig bild men jag ville inte stå där för länge för korvarna sprätte så mycket...
 
 

Godmorgon!

Sitter just nu framför Tv:n och äter frukost. Ska snart dra till stallet och kanske sköta Hippon, men åker egentligen dit för att hämta en lapp jag glömde i lördags förra veckan. Lite slarvigt., men behöver den till imorgon, så jag fixar det idag.  Jag uppdaterar mer efter stallet och så...
 
 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kramar, Emmy

Första Midnatten


Normala ungar..?

Som Emmy säkert har sagt så var hon hemma hos mig idag och vi gjorde vår header och lite fler saker på bloggen. Det tog flera timmar och vi har ibland lite svårt med att få saker gjorda. Sist vi gjorde något så tog det drygt 1 timme att skriva 3 meningar!! Haha och det kan se ut ungefär såhär när vi kollar på bilder som vi har tagit:
Haha undrar varför vi nästan aldrig får någonting gjort..?
Det jag har gjort nu på kvällen är att ha kollat på svt 1 på en dokumentär som hette Bananas. Den handlade om bananarbetare som hade blivit sterila (inte kunnat få barn) av att ha fått gift på sig som växterna besprutades med. Hemskt...
I helgen ska jag ut på landet och på söndag ska jag och Emmy ha en privatlektion tillsammans!!:D Mer om det får ni veta då...
Nu säger jag hejdå och hoppas såååå mycket att ni vill fortsätta läsa vår blogg!!
 
Härliga sista sommarlovsdagar från Therese!!:)

Orkar inget mer...

Hej!
Hela dan idag har jag varit hos Therese för att försöka göra header och så. Ja, det tog ju lite tid kan man säga..
Sen åkte jag hem och fortsatte med bloggen och så, och nu har jag äntligen blivit klar med bildlänkarna. Vad tycks om bloggen? Jag är i alla fall nöjd!
Men nu tänker jag inte redigera den här bloggen något mer idag eller imorgon. Nu ska jag bara andas ut och titta på lite TV elr dator...eller bara slappa.
 
↓Som ni snart ser, har jag pysslat ihop typ en "signatursbild" så att ni vet vem inlägget är ifrån.↓
 
Ha det så bra, och hoppas ni slappar ordentligt de sista dagarna av sommarlovet..!
Och som sagt, nu är ju detta inlägget från Emmy, så därför kommer min signaturbild i slutet av inlägget ;)
 
 
 Kramar, Emmy

Första Inlägget

Hej!

Vi är två helgalna tjejer som heter Emmy och Therese och älskar hästar och att chilla. Vi är ofta i stallet och diggar verkligen lov, och att vara lediga. Vi kommer bara att driva den här bloggen på skollov..men däremot kommer vi istället bomb-inlägga den hära bloggen när det väl gäller!^^

Hästarna ni ser på bilderna är våra älskade sköthästar som vi sköter 2 gånger i veckan. Emmy sköter Hippon och Therese sköter hästen Karamell.

            

             

(Alla bilder vi tar kommer att vara tagna av oss själva)


RSS 2.0